Slideshow

no images were found

Crosul Inimă de Leu

Formular inscriere

Declaratie proprie raspundere Crosul Inima de Leu

Înființată în anul 1917, Lions Club International este cea mai mare organizație de servicii de voluntariat din întreaga lume, având în prezent un număr aproximativ de 1.450.000 membri, din care aproximativ 1330 în România. Călăuziți de-a lungul timpului de deviza We serve, voluntarii din întreaga lume, prin acțiunile de impact pe care le realizează, contribuie la ajutorarea semenilor din comunitățile în care trăiesc și participă activ la evenimente ori de câte ori acest lucru este posibil.

Anul 1990 este anul în care în România se constituie primele cluburi Lions, acum organizația având 65 de cluburi prezente în aproape toată țara. Acestea informații nu reprezintă neapărat cifre, ci înseamnă idei și acțiuni izvorâte din dorință de a dărui ajutor și încredere oamenilor care, într-un moment al vieții, au mare nevoie de susținerea celor din jur.

Prin întreaga activitate derulată, Cluburile Lions s-au implicat în acţiuni caritabile cu impact pentru comunitate: acțiuni pentru susținerea sănătății, pentru susținerea învățământului, acțiuni sociale, culturale.

La inițiativa Federației Mondiale a Inimii și sub patronajul Organizației Mondiale a Sănătății și al UNESCO, data de 29 septembrie reprezinta Ziua Mondială a Inimii, motiv pentru care, în luna septembrie, cluburile Lions din întrega țară promovează mișcarea.

Astfel, în data de 30 septembrie, cu începere de la ora 10:00, Clubul Lions Someș Satu Mare organizează crosul Inimă de Leu, care are drept obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare. Acțiunea se adresează persoanelor de toate vârstele, care doresc să tragă un semnal de alarmă împotriva acestor multitudini de boli care afectează inima și vasele de sânge.

Participanții vor fi copiii între 11 și 14 ani, desfășurându-se pe două categorii: fete și băieți.

Crosul, cu o lungime a traseului de aproximativ 3,5 km., se desfășoară în orașul nostru și se adresează tutoror iubitorilor de mișcare, pe următorul traseu: pornire de pe dig din zona Primăriei, cu trecere peste Podul Galben și sosirea în zona de agrement Micro 16. Locurile I, II și III vor primi medalii și diplome. De asemenea se va acorda cupa Crosul Inima de Leu – ediția I pentru câștigărorii locurilor I.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în această campanie dedicată celor suferind de boli cardio – vasculare.

Suntem convinși că, împreună, vom reuși să fim mai activi, mai implicați și mai atenți la nevoile celor de lângă noi.

Informații suplimentare și formularul de înscriere se regăsesc la numărul de telefon: 0743052857.

Astfel de acțiuni se desfășoară sau au avut deja loc în Sibiu, Timișoara, Ploiești, Oradea etc.

Mulțumim Primăriei Satu Mare, Inspectoratului Școlar General, Fundației Maurer și partenerilor media Informația Zilei și ITV pentru sprijinul acordat și pentru suport.

Președinte Lions Club Someș Satu Mare – Petruca Paul

Comments are closed.