Slideshow

no images were found

Balul caritabil Lions 2018

Asocierea cu Lions Clubs International cea mai mare organizaţie mondială a cluburilor ce servesc interesele generale ale colectivităţii.

Clubul Lions “Someş” Satu Mare este activ încă din 2004 şi se bucură de notorietate şi credibilitate în toate mediile sociale.

Fondurile colectate vor servi pentru achiziționarea unui aparat utilizat în depistarea mai multor afecțiuni precum și . . . → Read More: Balul caritabil Lions 2018

14 Noiembrie 2017 – “Ziua Mondiala a Diabetului”

Prevenirea , depistarea  diabetului zaharat reprezinta o preocupare de baza a Cluburilor Lions International incepand de la infiintarea noastra ca si O. N..G. de 100 de ani, in Romania de 25 de ani si in Satu Mare de 11 ani.
Anul acesta la centenarul lionistic suntem bucurosi sa fim alaturi de Consiliul Judetean si Spitalul Judetean de . . . → Read More: 14 Noiembrie 2017 – “Ziua Mondiala a Diabetului”

La Satu Mare a avut loc prima ediţie a Crosului “Inimă de Leu”

Lions Club Someş Satu Mare a organizat sâmbătă, 30 septembrie, crosul “Inimă de Leu” care a avut ca obiectiv reducerea riscului bolilor cardiovasculare. 

Acest cros a venit la iniţiativa Federaţiei Mondiale a Inimii şi a patronajului Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi al UNESCO de a declara data de 29 septembrie ca fiind “Ziua Mondială a Inimii”. La . . . → Read More: La Satu Mare a avut loc prima ediţie a Crosului “Inimă de Leu”

Prichindei de la trei grădiniţe au participat la un concurs de pictat pe ou

La concursul de pictat pe ouă au luat parte aproximativ 60 de preşcolari de la cele trei grădiniţe din judeţ care au reuşit să colecteze în perioada ianuarie – martie 2015 cea mai mare cantitate de baterii

Miercuri, 1 aprilie 2015, cu prilejul Zilei Mondiale a Păsărilor, în Casa Verde din Grădina Romei a avut . . . → Read More: Prichindei de la trei grădiniţe au participat la un concurs de pictat pe ou

Donaţie a Clubului Lions pentru copii nevoiaşi de la Colegiul Tehnic Unio-Traian Vuia

Clubul Lions Someş Satu Mare a făcut ieri, 21 aprilie 2016, o nouă donaţie pentru elevi nevoiaşi de la Colegiul Tehnic Unio-Traian Vuia Satu Mare. Din cadrul clubului au fost prezenţi: Nicolae Manea, preşedinte, Paul Petruca, vicepreşedinte şi Tatiana Vaşvari, secretară. A fost prezentă şi Adina Ciutan, directoare adjunctă a liceului.

De data aceasta, reprezentanţii clubului au . . . → Read More: Donaţie a Clubului Lions pentru copii nevoiaşi de la Colegiul Tehnic Unio-Traian Vuia